Caféet är på gång!!! I ny regi!!!

moa rudebert, svalbo cafe och keramik

Det var ett tag sedan ni hörde från oss i Svalbo nu!

Pandemin har lagt sin våta filt över allt hela vintern och våren ser inte bättre ut……. Vi har inte ens vågat tänka tanken på att planera musikkvällar eller nånting annat……

MEN!

Caféet är på gång!!! I ny regi!!!

Från och med påsk lämnar jag över till min goda vän och granne Mia. Som genom sin firma ”Mias Godsaker” kommer att ta över rodret. Jag kommer säkert att vara med och stötta (lägga mig i?) och kanske hoppa in ibland om Mia behöver semester……

Under hela påskhelgen kommer hon att ha öppet alla dagar mellan kl 11 och 16.

Sedan blir det pingst och morsdag och kanske några andra dagar om solen skiner och lusten faller på. Hela sommaren, f.o.m 2 juni, blir det öppet onsdag – söndag kl 10 – 18 – så öppettiderna kommer att bli mycket bättre!

Aktuell information finns på facebooksidan för Svalbo Café, och har ni andra frågor så ring Mia. Tel 0729439268.

Musikkvällarna och författarträffarna kommer jag ta hand om även fortsättningsvis. Om det någonsin blir möjligt att ordna med sånt…..tankar och planer har jag men inget som jag vågar räkna med än…..

För övrigt fortsätter vi att slåss för att rädda vår kvarndamm.

I torsdags kom Mark och Miljödomstolens dom – de beviljar Naturvårdsverket rätt att riva ut dammen. Men än är inte sista ordet sagt…… Vi samlar oss till motstånd och överklagan….. Gå gärna med i vår facebookgrupp ”Vi som vill rädda kultur- och naturmiljön vid Järle Kvarn” så får ni aktuell information om vad som händer. Behöver vi extra stöd från er som kommer jag att skicka ut ett nödrop.

OCH! Så tänker jag prova på ett nytt sätt att göra utskicken!

Håller på att lära mig nåt som heter Mail Chimp. Då kan man skicka bilder och allt möjligt….. så imorgon (eller kanske redan ikväll) kommer ni att få ett Mail Chimputskick från mig som prov! Vill ni inte ha det är det lätt att tacka nej till fler utskick. Men jag hoppas förståss att ni vill fortsätta följa oss….. Om ni mot all förmodan inte får nåt utskick kan jag ha missat att lägga in er adress – hör av er i sånt fall så fixar jag det!

Nu är det bara att hoppas på våren, att restriktionerna släpper, att Naturvårdsverket tar sitt förnuft till fånga och att livet blir lite lättare.

Och att vi ses nån gång!
Moa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *